Mistä rahaa nopeasti?

Mistä rahaa nopeasti? Rahapula on oikeasti pulmallinen, juttu silloin kun se pääsee oikein yllättämään. Olemme esitelleet tällä sivustolla 21 parasta kotona tehtävää työtä ja keinot toimivan liikeidean suunnitteluun, mutta joskus rahapula on niin akuutti juttu, että töistä saatavaa palkkaa tai palkkiota ei voi jäädä odottamaan vaan on toimittava heti.

Tyypillisimmät tilanteet, jolloin rahaa tarvitaan nopeasti

Usko tai älä, mutta tyypillisimmät tilanteet, jollion rahaa tarvitaan nopeasti ovat ihan tavallisia ihmisten arkeen liittyviä hankintoja, laskujen maksuja tai esimerkiksi loma äkkilähdöllä.

  • Arkipäiväiset hankinnat kuten rikkoutunut pesukone
  • Laskujen maksu kun rahaa on tulossa tilille vasta loppukuussa
  • Puolison yllättäminen kivalla lahjalla tai pikku lomalla
  • Halvan äkkilähtötarjouksen hyödyntäminen

5 parasta tapaa hankkia rahaa heti

Listasimme alle mielestämme viisi parasta tapaa hankkia rahaa heti. Jos olet pahassa rahapulassa ja tarvitset rahaa heti, niin valitse viidestä tavasta itsellesi sopivin ja hanki rahaa.

1. Hanki laina netistä

Oikeasti nopein ja useasti myös helpoin tapa saada rahaa nopeasti on hankkia lainaa netistä. Miksi netistä hankittava laina on sitten paras tapa hankkia rahaa nopeasti? Ensinnäkin lainan saa nostettua todella nopeasti ja rahat ovat tilillä parhaimillaan minuuttien sisällä. Lisäksi voit nostaa lainaa juuri sen verran rahaa kuin tarvitset.

2. Myy jotain tori.fi:ssä

Tori.fi on Suomen suosituin osto- ja myyntisivusto ja Torissa on helppo myydä mitä erilaisimpia tavaroita varsinkin, jos asut yhtään isommalla paikkakunnalla. Jos myyt tuotetta, jolle on riittävästi kysyntää ja hinta on kohdillaan, niin voi olla hyvinkin mahdollista, että saat tuotteen myydyksi jo samana päivänä.

3. Vie jotain arvokasta panttilainaamoon

Onko sinulla jotain arvokkaita esineitä, joita et tarvitse koko ajan? Jos vastauksesi on kyllä, niin banha kunnon panttilainaamo on harkitsemisen arvoinen juttu. Sinun tarvitsee vain nähdä vaiva, että lähdet käymään paikan päällä, jonka jälkeen rahat ovat taskussasi nopeasti.

4. Hanki jotain nopeita ja helppoja töitä kuten nurmikonleikkuu

Töiden teko on todella hyvä tapa hankkia rahaa, mutta useimmissa normaaleissa töissä on se huono puoli, että rahat tulevat tilille kerran tai kaksi kuukaudessa. On olemassa kuitenkin töitä, joista voi saada rahaa jo samana päivänä. Tällaisia töitä ovat esimerkiksi nurmikonleikkuu ja muut sen kaltaiset pikkuhommat. Voit etsiä näitä töitä Torista tai paikallislehden ilmoituspalstalta.

5. Kerää pulloja

Pullojenkeruu on homma, johon monikaan ei varmasti ryhdy ellei ole aivan pakko, mutta sitä ei voi kukaan kiistää etteikö pullojen keruulla voisi tienata jopa kolminumeroisen summan päivässä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *